24 de tineri angajați ai unei corporații din Iași au ales să facă voluntariat la un centru din Gura Humorului

Cele patru căsuțe de tip familial din cadrul Centrului de Servicii Multifuncționale pentru Copilul Aflat în Dificultate din Gura Humorului au o înfățișare proaspătă și mai prietenoasă pentru copiii care învață si locuiesc aici, după ce o echipă de 24 de angajați din Continental Automotive din Iași a ales să folosească timpul și bugetul pe care-l avea alocat activităților de echipă.

Echipa Continental Automotive din Iași a vopsit stâlpii și gardul care delimitează perimetrul caselor, a recondiționa băncile din interiorul curții și balustradele metalice care mărginesc rampele de acces în cele pentru clădiri, i-a învățat pe copii despre importanța reutilizării și reciclării materialelor prin confecționarea unor decorațiuni pentru curte și a înlocuit o parte din echipamentul centrului.

Marius Onofrei, coordonatorul acțiunii, a declarat că activitățile pe care el și colegii săi le-au desfășurat împreună cu copiii le-au adus multe satisfacții, iar grija față de comunitate face parte din setul de valori care unește echipa pe care o coordonează.

Activitățile organizate ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, ne-au unit echipa mai mult, ne-au făcut să fim mai empatici și să vedem bucuria în lucrurile mărunte. Am trăit un sentiment extraordinar să vedem cât de dornici au fost să ne dea o mână de ajutor și cu câtă bucurie au primit cadourile din partea noastră. Am fost întâmpinati cu bunătate și afecțiune de copiii de la centru, ceea ce ne-a determinat să lucrăm cu multă plăcere si cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul activităților, a declarat unul din angajați.

Activitatea preferată a celor mici a fost numărul de magie pregătit de unul din colegi.

Împreună am reușit să facem o călătorie într-o lume magică, iar copiii au fost foarte curioși să descopere cum am reușit să fac trucurile, a declarat magicianul Alex.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top