Cele patru căsuțe de tip familial din cadrul Centrului de Servicii Multifuncționale pentru Copilul Aflat în Dificultate din Gura Humorului au o înfățișare proaspătă și mai prietenoasă pentru copiii care învață si locuiesc aici, după ce o echipă de 24 de angajați din Continental Automotive din Iași a ales să folosească timpul și bugetul pe care-l avea alocat activităților de echipă.

Echipa Continental Automotive din Iași a vopsit stâlpii și gardul care delimitează perimetrul caselor, a recondiționa băncile din interiorul curții și balustradele metalice care mărginesc rampele de acces în cele pentru clădiri, i-a învățat pe copii despre importanța reutilizării și reciclării materialelor prin confecționarea unor decorațiuni pentru curte și a înlocuit o parte din echipamentul centrului.

Marius Onofrei, coordonatorul acțiunii, a declarat că activitățile pe care el și colegii săi le-au desfășurat împreună cu copiii le-au adus multe satisfacții, iar grija față de comunitate face parte din setul de valori care unește echipa pe care o coordonează.

Activitățile organizate ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, ne-au unit echipa mai mult, ne-au făcut să fim mai empatici și să vedem bucuria în lucrurile mărunte. Am trăit un sentiment extraordinar să vedem cât de dornici au fost să ne dea o mână de ajutor și cu câtă bucurie au primit cadourile din partea noastră. Am fost întâmpinati cu bunătate și afecțiune de copiii de la centru, ceea ce ne-a determinat să lucrăm cu multă plăcere si cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul activităților, a declarat unul din angajați.

Activitatea preferată a celor mici a fost numărul de magie pregătit de unul din colegi.

Împreună am reușit să facem o călătorie într-o lume magică, iar copiii au fost foarte curioși să descopere cum am reușit să fac trucurile, a declarat magicianul Alex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *