Sâmbătă, 9 Decembrie 2017, începând cu ora 19:00, Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava te invită la spectacolul intitulat 3 Surori de Anton Pavlovici Cehov.

3 Surori

Traducerea și adaptarea: Raluca Rădulescu. Regia: Catinca Drăgănescu. Scenografia și costumele: Andreea Simona Negrilă, Coregrafia: Simona Deaconescu și Mariana Gavriciuc. Light & video design: Dan Băsu. Muzica: interior8. Coordonatoarea proiectului: Catrinel Bejenariu.

În distribuție: Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Sergiu Moraru, Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Andrei Butnaru, Alexandru Marin și Sebastian Bădărău.

3 Surori este un spectacol despre oameni aflați în căutarea fericirii, blocați în reprezentarea fericirii și niciodată fericiți. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viața trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile.

3 Surori Loading Culture este un proiect inedit de teatru și cercetare culturală, destinat tinerilor, dezvoltat de o echipă interdisciplinară de peste 20 de artiști și specialiști din Suceava, Iași, București. Spectacolul 3 Surori este al doilea proiect din cadrul platformei Loading Culture, o inițiativă Punctart, un demers de familiarizare a generației tinere cu un text universal privit dintr-o perspectivă modernă, un nou limbaj scenic care integrează noile tehnologii.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și UNITER.

Durata spectacolului: două ore şi 40 de minute (cu pauză).

Acces: 20 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv zece lei biletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *