Joi, 14 Decembrie 2017, începând cu ora 19:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din Suceava va avea loc un concert susținut de A-C Leonte.

A-C Leonte - Reveries

A-C Leonte semnează Reveries, un proiect care combină jazzul cu muzica electronică, psihedelică și experimentală într-un periplu sonor în care totul este posibil cu ajutorul armoniilor vocale, a texturilor electronice și a improvizațiilor colective, reprezentând o sinteză a experiențelor muzicale din ultimii ani ai solistei și ai companionilor ei de încredere. Aceștia prezintă o serie de compoziţii menite să contureze o stare de visare lucidă, reprezentând nu doar o încercare de evadare, ci mai degrabă o invocare, atât în conştiinţa muzicienilor, cât şi în cea a ascultătorilor, a ideii de transcendenţă, de relaţionare cu ceea ce este mai presus şi dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supravieţuire în lumea materială.
Premiera proiectului a avut loc la Arcub in cadrului stagiunii curatoriata de Lucian Ban, ARTIST IN RESIDENCE, și s-a bucurat de prezența specială a trio-ului vocal Marina Arsene, Nicoleta Gavriliță & Roxana Ardelean (The Twisters).

Reveries a fost deja prezentat pe scenele celor mai importante festivaluri din țară (Jazz TM, Bucharest Jazz Festival, Waha, Femei pe Matasari) și se va materializa într-un al treilea album de autor semnat A-C Leonte undeva la inceputul anului 2018.

Acces: zwece lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *