Accident rutier grav pe varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți

Astăzi, 14 Octombrie 2021, a avut loc un accident rutier grav pe varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

Accident rutier grav pe varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava, intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani din municipiul Rădăuți a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă, a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top