Accident rutier între un autoturism și o motocicletă în localitatea Mălini

Astăzi, 9 Ianuarie 2022, a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicletă în localitatea Mălini.

Accident rutier între un autoturism și o motocicletă în localitatea Mălini

Accident rutier între un autoturism și o motocicletă în localitatea Mălini

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava, la fața locului au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, din accident a rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.

Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui auto de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și are 0,04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest. Conducătorul are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție.

Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal intocmit pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top