Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, lansează campania Gânduri de bine, prin care se alătură luptei împotriva COVID-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale.

Ca parte din campanie, Alevia donează 600 de cutii cu suplimente în valoare de o mie de euro către medicii Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava. Astfel, Alevia se alătură Asociației ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale.

În total, prin această campanie Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.

Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania “Gânduri de bine”. Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară, spune Florin Mitocaru, director general Alevia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *