Asociația Tineri de Succes organizează Școala de Vară

Marți, 20 Iulie 2021, începând cu ora 15:00, la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc primul eveniment din cadrul Școlii de Vară, intitulat Orientare în carieră.

Școala de vară va avea loc în perioada 20 Iulie 2021 – 31 August 2021 și se adresează tinerilor de toate vârstele, elevilor, studenților precum și altor categorii de persoane interesate de dezvoltarea lor personală, profesională și integrarea cu succes pe piața muncii.

La eveniment vor fi prezenți tineri, mentori, oficialități și profesori.

Școala de Vară reprezintă o academie alternativă în care îți vei dezvolta competențe cum ar fi relaționarea eficientă, vorbitul în public și lucrul în echipă, prin participarea la programe non-formale și informale.

Scopul Școlii de Vară este să ajute tinerii de toate vârstele să își dezvolte competențele necesare pentru a reuși atât în plan profesional, cât și personal devenind astfel de succes. Școala de Vară pune la dispoziția participanțiilor seminarii și workshop-uri, conferințe, consiliere și orientare, precum și instrumente de dezvoltare personală.

Beneficiile Școli de Vară sunt următoarele: participarea gratuită la toate programele noastre, comunicarea cu tineri care au preocupări similare, specialiști și mentori care te pot consulta, un mediu în care poți experimenta greșit și te poți perfecționa.

Seminarii și workshop-uri:

  1. Orientare în carieră
  2. Cine sunt eu?
  3. Atitudinea de succes la examenele vieții
  4. Comunicare și relații de succes
  5. Public Speaking
  6. Cheltuitor profesionist vs Investitor profitabil
  7. Arta vânzarilor

Participarea la workshop-urile noastre garantează distracția, activități interactive de echipă și dialogul cu invitații din diferite domenii de activitate profesională care sunt pregătiți să devină mentorii tăi.

Asociația Tineri de Succes este o organizație non-profit, apolitică, non-guvernamentală, înființată în anul 2012, care are ca scop orientarea educațională, profesională și formarea competențelor necesare pentru integrarea pe piața muncii a elevilor, studențiilor și tinerilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top