Vineri, 13 Aprilie 2018, începând cu ora 17:00, Cărturești din Iulius Mall Suceava te invită la Atelierul de dezvoltare a inteligenței emoționale pentru copii.

Îți dorești ca al tău copil să își crească nivelul de încredere în sine, stabilitatea emoțională și reziliența la provocările vieții? Să fie mai responsabil și să coopereze mai bine? Să fie mai motivat pentru învățare continua și autodepășire? Să ia deciziile cele mai eficiente și să depășească provocările vieții în mod proactiv? Să se concentreze pe soluții?

Dacă îți dorești pentru copilul tău toate cele descrise mai sus, alege să îl înscrii la programul de dezvoltare a inteligenței emoționale, desfășurat în cadrul a 8 ateliere de grup, desfășurate bilunar, la librăria Cărturești. Activitățile sunt adaptate la vârsta copiilor, cuprinzând povești și metafore terapeutice, jocuri interactive amuzante, jocuri de rol, cât și materiale de lucru creative.

Atelierul este coordonat de Cristina Grosu, psiholog clinician și psihoterapeut, și se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între șase și zece ani.

Locuri limitate: 12 copii.

Acces: 40 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *