Atelierul Digital Google

Joi, 2 Noiembrie 2017, între orele 16:00 și 19:00, în Aula Corpului E din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc Atelierul Digital Google.

Atelierul Digital Google

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Specialiștii Google vor susține un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre prezența online, social media, AdWords și web analytics.

Cursul va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic – este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezentă Cristian Ignat, Chief Canopyst la Canopy România. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu JCI Suceava și Asociația Studenților – ASUS.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top