Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei, sub coordonarea procurorilor din cadrul parchetului local instrumentează un amplu dosar privind fapte de înșelăciune, fals și uz de fals.

Polițiștii au făcut trei percheziții și au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane bănuite că au produs prin artificii financiare ilegale un prejudiciu de peste 90.000 lei.

Polițiștii atrag încă o dată atenția să nu girați pentru împrumuturi bancare și să nu vă implicați în alte tranzacții financiare dacă sunteți contactați de persoane necunoscute. Aparentele beneficii financiare pe care le puteți obține se pot transforma ușor în prejudicii cu valoare mare și pot atrage, totodată, răspunderea penală conform legii.

Nu înmânați documentele de identitate altor persoane și nu semnați contracte sau documentații fără a vă însuși conținutul acestora.

Manifestați prudență în orice activitate care implică răspundere financiară pentru a nu deveni victime ale înșelăciunilor prin diverse moduri de operare.

Nu uitați… escrocii sunt printre cele mai convingătoare persoane. Tocmai pe aceasta se bazează și ei când vor să profite de încredrea dumnoavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *