Conform celor stabilite la ultima ședință a Colegiului Prefectural din data de 29 Martie 2018, secțiile de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung au intensificat și finalizat lucrările de plombare și de salubrizare pe drumurile naționale.

Astfel, s-a intervenit cu mixtură asfaltică la rece pe DN2, între Drăgușeni și Vama Siret, pe DN17, DN17A, DN17B, DN2E și DN2H, fiind folosite, în total, 198 de tone de mixtură asfaltică. Totodată, în paralel s-au desfășurat acțiuni de curățenie în parcări, șanțuri și rigole și de spălare a indicatoarelor.

Mirela Elena Adomnicăi, prefectul județului Suceava, a precizat că toate lucrările pe drumurile naționale din județul Suceava au fost strict monitorizate pentru a fi finalizate înainte de sărbătorile pascale. Prefectul a mai spus că de sărbători, în perioada 6-10 Aprilie 2018, va fi asigurată permanența în toate districtele secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc, pentru a se putea interveni în gestionarea unor situații neprevăzute.

În ce privește șoseaua de centură a Sucevei, Mirela Elena Adomnicăi a menționat că, potrivit calendarului, în data de 3 Aprilie 2018, în Consiliul Interministerial din cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost aprobată documentația privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru această investiție.

Referitor la lucrările de investiții pe drumuri naționale, prefectul a spus că, în această perioadă, se depun garanțiile de bună execuție pentru lucrările de întreținere periodică contractate pe DN17 și DN17B.

Ordinul de începere a lucrărilor de turnare a covorului asfaltic urmează a fi semnat, cel mai târziu, la data de 12 Aprilie 2018”, a mai declarat prefectul Mirela Elena Adomnicăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *