În perioada 6-10 Septembrie 2017, la Iulius Mall Suceava va avea loc târgul intitulat Bag Expo.

Această ediție este dedicată pregătirilor pentru începutul anului școlar, fiind locul în care fiecare își va găsi articolele potrivite preferințelor sale, sub forme, culori și modele diferite. Prichindeii vor putea opta pentru gentuțe și ghiozdane vesele sau cu personaje din desene animate, elevii vor găsi genți și rucsacuri încăpătoare și în tendințe, în timp ce pentru studenți și nu numai vor fi prezentate o multitudine de serviete, genți și rucsacuri pentru laptop.

Bag Expo le oferă domnișoarelor cochete prilejul de a alege din nenumărate modele de genți, versatile și ușor de adaptat ținutelor pentru școală. Propunerile Bag Expo au fost selectate pentru a oferi maximum de confort și în ton cu trendurile actuale.

În plus, târgul va reuni mii de alte articole, printre care şi piese din noua colecţie, în culorile toamnei. Nu vor lipsi plicurile elegante, genţile casual sau sport, poşetele pentru petrecerile nocturne, clutch-urile cu cristale Swarovski, trollerele şi genţile de voiaj, borsetele, portofelele, curelele și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *