Marți, 26 Noiembrie 2019, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Bani din cer de Ray Cooney.

Traducere: Gheorghe Lăzărescu. Regia: Horaţiu Mălăele. Scenografia: Puiu Antemir. Asistent scenografie: Irina Chirilă.

În distribuție: Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Delia Nartea, Dragoș Huluba, Eugen Racoți, Marius Drogeanu și Șerban Georgevici.

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă.

Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Acces: 100 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 90 de lei biletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *