O călătorie prin România poate fi o provocare sau o experiență minunată. Călătorii români și străini au povești diverse despre timpul petrecut în țară. Unii reușesc să profite la maximum de obiectivele turistice românești, iar alții întâmpină tot felul de obstacole, care diminuează într-un mod sau altul calitatea vacanței. Totuși, dacă turiștii au la dispoziție un ghid digital, în smartphone-ul lor, lucrurile devin puțin mai ușor de gestionat și astfel cresc șansele să aibă parte de experiențe frumoase. Având în vedere cât de mulți turiști ajung în Suceava, era nevoie de dezvoltarea unui astfel de ajutor digital, capabil să contribuie la bunăstarea turistică a călătorilor.

Booking-Mania te ajută să descoperi mai ușor Suceava

Aplicația mobilă Booking-Mania a luat naștere din dorința unui tânăr antreprenor din Suceava, care a vrut să ajute turiștii să călătorească prin țară cu un ajutor de încredere descărcat pe smartphone-urile lor. Cum poate fi utilizată aplicația? Ea oferă călătorilor acces facil și rapid la recenzii video despre pensiuni, hoteluri și firme de rent a car. În același timp, utilizatorii pot înregistra recenzii video despre experiențele lor, pozitive sau mai putin pozitive. În România nu există o aplicație care să pună accent pe testimoniale video. Această nișă a însemnat o oportunitate aparte pentru aplicația Booking-Mania, capabilă să ofere oamenilor acces la o platformă de încărcare ți vizionare de recenzii video.

Business-ul a luat ființă prin finanțare din Fondul Social European, din cadrul proiectului Start la Antreprenoriat în Nord-Est (SAN-E), implementat de Quanta Resurse Umane SRL în parteneriat cu Infoprob Bacău SRL, proiect ID 105269. Chiar dacă procesul de accesare a fondurilor a fost laborios aplicația a luat numărul necesar de puncte pentru a deveni realitate. Înainte de lansarea aplicației mobile, a existat un interes aparte pentru acest tip de serviciu. Oamenii aveau nevoie de un alt tip de conexiune cu furnizorii de servicii hoteliere si de închirieri auto. În acest sens, nu suntem surprinși să vedem popularitatea clipurilor video. Tineri sau adulți, oamenii urmăresc cu interes diverse clipuri video pentru a descoperi produse, dar și diverse servicii.

Utilizatorul poate descărca cu ușurință aplicația Booking-Mania din AppStore și Google Play Store. După instalarea aplicației și crearea rapidă a contului de membru, utilizatorul poate descoperi informații interesante și utile despre partenerii listați și mai ales poate vizualiza review-urile video deja înregistrate. Un alt avantaj deosebit al utilizatorilor aplicației este accesul facil la obiective turistice din zona hotelului sau pensiunii selectat/e pentru cazare. Aceste date turistice pot fi de real ajutor în timpul redactării unui itinerariu. Turiștii vor să călătorească inteligent și să nu piardă ocazia de a vizita locuri interesante. Așa că aceștia pot găsi în aplicația Booking-Mania prezentări de monumente istorice și naturale. De asemenea Blogul aplicației are tot felul de articole interesante despre câteva din cele mai frumoase locuri de vizitat din România dar și lucruri utile despre caracteristicile aplicației.

Recenziile video sunt un real ajutor atunci când căutăm o pensiune sau un hotel, unde să ne cazăm cu drag și fără rețineri. Doar pozele de prezentare nu scot în evidență latura umană, prezentă mereu în testimonialele video. Acestea din urmă ajută alți turiști să aleagă mai ușor și într-un mod personalizat o pensiune sau un hotel. Ei urmăresc cu deosebită atenție recenziile video și apoi, iau decizii informate. Același lucru poate fi spus și despre firmele de rent a car, care pot beneficia de prezența recenziilor video în mediul digital. Firmele au doar de câștigat din listarea pe platforma Booking-Mania.

Booking-Mania te ajută să descoperi mai ușor Suceava și împrejurimile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *