E vară, e vacanță, iar Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava vine în sprijinul copiilor cu programe destinate lor, precum Bătălia Cărților (aprilie – octombrie), Ora poveștilor (în fiecare joi, începând cu ora 17:00), Cluburile de lectură în limbile engleză și franceză (în fiecare marți și joi), Atelierele de pictură (în fiecare luni şi joi).

"Booktubers on Tour" la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava

Pasiunea pentru cărți a determinat mai mulți bloggeri să depășească limitele și să promoveze cărțile cu ajutorul recenziilor video, metodă cunoscută sub denumirea de BookTube, ce reprezintă un nou mod de a face cunoscută literatura.

Booktubers on Tour a pornit din nou la drum, plecând din București spre Constanța, continuând cu Brăila și Iași, iar pe 26 Iulie 2018 ajunge la Suceava. Tinerii cititori sunt invitaţi joi, 26 Iulie, începând cu ora 17:30, la secția împrumut pentru copii a Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera , cu o dezbatere interesantă despre importanța temelor pentru acasă, discuţii despre lectură, premii în cărţi şi alte activităţi interactive unde îi vor cunoaşte pe booktubarii Daria (Prietena cu Cărțile), Ștefania (Biblioteca Ștefaniei), Tea (Tea Scrie și Citește), Zena (Chic by Zena) și Alexandra (Alexandra’s Books).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *