BRD FIRST Tech Challenge România

Sâmbătă, 2 Martie 2019, începând cu ora 14:00, la Iulius Mall Suceava va avea loc competiția intitulată BRD FIRST Tech Challenge România.

BRD FIRST Tech Challenge România

Evenimentul este organizat de echipa Filantronics a Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava și reprezintă o competiție captivantă pentru publicul de toate vârstele, mai ales pentru că tehnologiile sunt realizate de către liceeni. Alături de Filantronics vor participa echipele Circuit Dealerz (Colegiul Național Petru Rareș din Suceava), North East Dynamics (Liceul Regina Maria Dorohoi) și StefTech (Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc), pregătite să le ofere curioșilor informații despre proiectele pe care le-au realizat și despre utilitatea acestora, dar și să împărtășească cu ei impresii despre pasiunea lor pentru robotică și științe exacte.

Echipele fac parte din cea mai mare competiție de robotică pentru elevi de liceu din țară – BRD FIRST Tech Challenge România. În programul dezvoltat de Nație prin Educație sunt înscrise 145 de echipe, 2.000 de elevi de liceu, din 77 de orașe. Miza cea mare este participarea la Campionatul Național de Robotică, care va avea loc la București, pe 22-24 Martie 2019, și calificarea la Campionatul Mondial din SUA (aprilie 2019).

1 thought on “BRD FIRST Tech Challenge România”

  1. Pingback: Memento #14

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top