Duminică, 10 Martie 2019, începând cu ora 14:00, la Bucovina Grand Salon din Câmpulung Moldovenesc va avea loc Bucovina Wedding Fair, ediția a III-a.

Bucovina Wedding Fair

Ziua nunții voastre merită să fie una perfectă, în cele mai mici detalii.

De aceea am creat Bucovina Wedding Fair, târgul de nunți marca Bucovina Grand Salon care vă oferă inspirația, informațiile și recomandările necesare pentru ca ziua nunții voastre să fie exact cum vi-o doriți.

Cum se va desfășura evenimentul care ajunge anul acesta la a III-a ediție?

Începem târgul odihniți, pregătiți să luăm notițe deoarece în deschidere va avea loc un workshop ZEN, ținut de Geta Ungurean, unul dintre cei mai iubiți wedding planneri ai României.
Geta este fondatoarea platformei ZEN DAY și va lansa în cadrul târgului agenda ZEN DAY – My Wedding Planner.

Vom prezenta în continuare gustările reci, gustările calde și felurile secundare propuse de bucătarii noștri iscusiți pentru acest sezon.

Colegii noștri de la Gioseppini vă vor îndulci cu un candy-bar de poveste iar barmanii Bucovina Grand Salon vă vor prezenta pachetele de băuturi și de cocktail bar pentru acest sezon.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezenți și designeri florari, fotografi, videografi, frizieni de poveste, photo-booths, prezentări de rochii de mireasă și de costume de ceremonie, un cvartet și multe alte extra-servicii care vor aduce un plus de valoare evenimentului vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *