Vineri, 19 Octombrie 2018, începând cu ora 10:00, la Iulius Mall Suceava va avea loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, 40 de angajatori suceveni, la care se vor adaugă și cei cu sediul în localitățile din județ, oferă peste 400 de locuri vacante pentru diverse calificări și niveluri de studii. Oferta se structurează în funcție de nivelul studiilor și calificările deficitare pe piața locală a muncii, varietatea ocupațiilor solicitate de angajatori fiind o motivație pentru a participa la interviurile de angajare. Confirmările continuă să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 18 Octombrie 2018, ora 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *