CCISV și Google pentru IMM-uri

Miercuri, 1 Iulie 2020, începând ora 16:00, Camera de Comerț și Industrie Suceava alături de Google România organizează webinarul intitulat CCISV şi Google pentru IMM-uri.

Temele de discuție ale primului eveniment vor fi:

  • Plata Per Click (PPC) în social media
  • Importanța securității digitale

Pentru a participa la acest webinar, click pe link cu mențiunea CCIS – OBLIGATORIE în dreptul numelui/prenumelui sau a denumirii companiei.

Trainerul care se ocupă de webinar este Mădălina Stănescu – Consultant și Antreprenor Ecommerce. Cu o experiență de peste 10 ani în marketing online, Mădălina a lucrat în ultimii 3 ani pentru Google Romania, coordonând proiecte pentru dezvoltarea afacerilor mici și medii cu ajutorul instrumentelor digitale. Anterior, aceasta a gestionat campaniile de marketing pentru IBM BeNeLux, iar pasiunea pentru domeniul ecommerce s-a dezvoltat încă din perioada în care a coordonat departamentul de marketing al Grupului PC Garage.

Mădălina deține toate certificările Google AdWords si Google Analytics și urmează cursurile PostGraduate Strategic Marketing la Chartered Institute of Marketing UK.

În paralel cu traseul profesional, Mădălina a fondat 2 magazine online, dintre care cel mai cunoscut astăzi este 3Pitici, unul dintre principalii jucători online din segmentul Jucării & Articole Copii, prezent pe piața de aproximativ 5 ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top