Cetăți, domni și domnițe- perioada medievală în miniatură

În perioada vacanței de vară, Muzeul Național al Bucovinei prin Serviciul Cetatea de Scaun a Sucevei va organiza atelierul de educație muzeală intitulat Cetăți, domni și domnițe- perioada medievală în miniatură.

Cetăți, domni și domnițe- perioada medievală în miniatură

Din motive obiective evenimentul se va desfășura online. Pe adresa de Facebook a Cetății de Scaun a Sucevei și pe Facebook-ul Muzeului Național al Bucovinei va fi postată o scurtă prezentare despre cetățile Moldovei medievale, urmată de instrucțiunile pentru activitatea la domiciliu.

Copiii vor trebui să construiască acasă, o cetate din materialele care le sunt la îndemână (cutii de carton, tuburi, hârtie, etc.). Activitatea va putea fi realizată pe toată perioada vacanței de vară.

Imagini cu cetățile realizate de copii vor fi postate, de părinți, pe adresa de Facebook a Cetății de Scaun.
Pentru a-i stimula pe copii, și a creea astfel un public fidel muzeului, 5 dintre cele mai apreciate lucrări vor fi premiate.

Mai multe detalii referitoare la organizarea acestui atelier concurs, informații despre arhitectura unei cetăți, veți găsi pe adresa de Facebook a Cetății de Scaun a Sucevei, sau la numărul de telefon 0784 275644.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top