Concurs de admitere la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș din Fălticeni

La concursul de admitere ce se desfășoară în perioada 2-10 Septembrie 2017 s-au înscris 487 de candidaţi, din care 65 femei și 422 bărbați.

Modul de desfășurare a concursului a fost prezentat candidaților la sediul școlii, duminică, 3 Septembrie 2017.

Începând de astăzi, 4 Septembrie 2017, au început probele eliminatorii: examinarea medicală care se va desfășura la sediul școlii și verificarea aptitudinilor fizice care va avea loc pe Stadionul Tineretului din Fălticeni, conform graficului de concurs postat pe pagina web, precum și la avizierul școlii.

După finalizarea probelor eliminatorii, candidații rămași în concurs vor avea de parcurs sâmbătă, 9 Septembrie 2017, testul grilă de verificare a cunoştinţelor, care va consta în 90 de întrebări, din care 60 la limba română şi 30 la limba străină (engleză sau franceză).

În conformitate cu Dispoziţia directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane privind recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru instituțiile de învăţământ postliceale care asigură formarea profesională a personalului necesar Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea septembrie 2017, Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni i-au fost suplimentate locurile repartizate de la 175 la 350 de locuri, comune pentru femei şi bărbaţi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top