Concurs de fotografie pentru studenții USV

Centrul de Reușită Universitară al Universității Ștefan cel Mare din Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară al Universității din Craiova, organizează, în luna martie, concursul de fotografie pentru studenți intitulat Ma ville francophone (Orașul meu francofon).

Pentru a participa la concurs, studenții trebuie să identifice și să fotografieze în orașul lor elemente care trimit cu gândul la o identitate francofonă mai mult sau mai puțin vizibilă la prima vedere – elemente de arhitectură, afișe francofone, vitrina unei cofetării, meniul unui restaurant, etc. Fotografia, însoțită de o scurtă legendă explicativă în limba franceză și de o copie a carnetului de student, va fi trimisă pe adresa mxsovea@yahoo.com, până pe data de 18 martie, ora 12:00.

Prezentarea finaliștilor și a câștigătorilor va avea loc online, vineri, 19 Martie 2021, ora 12:00, simultan în cele două universități partenere. Câștigătorii vor primi premii oferite de Agenția Universitară a Francofoniei și de cele două universități participante – căști audio, rucsacuri, stick-uri USB și multe alte premii surpriză – iar fotografiile premiate vor fi publicate în numărul 5 al revistei Centrului de Reușită Universitară Suceava, Rythmes, couleurs et paroles francophones.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top