Casa de Cultură a Studenților din Suceava, aflată în coordonarea Universităţii Ștefan cel Mare, lansează un nou concurs de proiecte, în cadrul căruia studenţii sunt invitaţi să trimită aplicaţii din domeniul cultural, artistic sau sportiv.

Concurs de proiecte la Casa de Cultură a Studenților din Suceava

Această competiţie promovează proiectele care încurajează dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor, implicarea civică, antreprenoriatul, precum și organizarea unor evenimente artistice.

În cadrul competiției din 2018 vor fi aprobate maxim cinci proiecte. Pentru implementare, fiecare proiect declarat selectat va primi finanțare în valoare maximă de 20.000 de lei. Proiectele se pot depune la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Suceava (strada Zorilor, numărul 6, etaj 1) sau la adresa de e-mail casastudentilorsv@gmail.com, în perioada 19 Februarie 2018 – 20 Martie 2018.

Ulterior, vor fi evaluate de către o comisie alcătuită din reprezentanţi ai CCS. Metodologia şi anexele pot fi descărcate de pe site-ul Casei de Cultură a Studenților din Suceava.

Scopul principal al CCS este promovarea intereselor studenţilor Universității Ștefan cel Mare din Suceava și implicarea acestora în viața comunității locale și regionale, prin diverse activităţi educaționale și de voluntariat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *