Joi, 13 Februarie 2020, începând cu ora 20:00, Art Rock Cafe (ARC) din Suceava te invită la spectacolul de teatru intitulat Cum am mâncat un câine de Evghenii Grișkoveț.

Cum am mâncat un câine

Cătălin Ștefan Mîndru vine în faţa voastră pentru a spune povestea unui om care acum nu mai e. În sensul că, mai înainte el a fost, dar acum nu mai e. Însă nimeni în afară de el nu a remarcat asta.

Cum am mâncat un câine este un one man show tragi-comic, care prin comunicarea directă și sinceră cu spectatorii, reușește să contureze un univers complex, unde confesiunea sondează fluxul conştiinţei. E adevărat că totul putea să înceapă şi să se termine încă din tren. Dar viaţa îi rezervă surprize la care nici măcar nu a îndrăznit să viseze.

O croazieră plăcută și emoționantă, care te poartă cu umor și sensibilitate prin apele tulburi ale celui care cândva, înainte de a pleca spre răsărit, făcea cu mâna celor pentru care era unic, fără de pereche și de neînlocuit.

Prin stilul său inconfundabil, fraze scurte, repetiţii multe, propoziţii simple, Evghenii Grişkoveţ ne oferă cu generozitate artistică, un episod din tumultoasa viaţă a unui om care „a fost nevoit, sau mai bine zis, a avut şansa, de a face trei ani de armată în flota pacifică. Uite, ăsta era omul”.

Sunt în viaţă nişte momente…Multe chestii jenante. Dar, nu știu cum, acolo parcă erau şi mai multe. Chestii care, după copilărie, nu ar trebui să mai fie. Dar erau. Şi sunt. Şi îţi dai seama că nu poţi face nimic. În cap suna tot timpul: vreau acasă și vreau acasă. Ca sunetul ăla din tren: îl auzi, nu-l auzi, îți place nu-ți place, dar el e tot timpul acolo. Când ești în tren vreau să zic.

Recomandat publicului cu vârstă peste 14 ani.

Acces: zece lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *