Cum am mâncat un câine

Vineri, 15 Martie 2019, începând cu ora 21:00, Bazzil Restaurant din Suceava te invită la spectacolul de teatru intitulat Cum am mâncat un câine susținut de Cătălin Ștefan Mîndru.

Cum am mâncat un câine

Spectacolul Cum am mâncat un câine, propune publicului un sens clar, în care „trebuie să înțelegi și să le pui cap la cap”, sens în care teatrul este înţeles ca re-trăire continuă.
Mîndru Cătălin Ștefan vine în faţa voastră pentru a spune povestea unui om care acum nu mai e. În sensul că, mai înainte el a fost, dar acum nu mai e. Însă nimeni în afară de el nu a remarcat asta.

Cum am mâncat un câine, un one man show tragi-comic, care prin comunicărea directă și sinceră cu spectatorii, reușește să contureze un univers complex, unde confesiunea sondează fluxul conştiinţei.

E adevărat că totul putea să înceapă şi să se termine încă din tren”. Dar viaţa îi rezervă surprize la care nici măcar nu a îndrăznit să viseze. Sunt în viaţă nişte momente…Multe chestii jenante. Dar, nu știu cum, acolo parcă erau şi mai multe. Chestii care, după copilărie, nu ar trebui să mai fie. Dar erau. Şi sunt. Şi îţi dai seama că nu poţi face nimic. În cap suna tot timpul: vreau acasă și vreau acasă. Ca sunetul ăla din tren: îl auzi, nu-l auzi, îți place nu-ți place, dar el e tot timpul acolo. Când ești în tren vreau să zic.

Durată spectacolului: 70 de minute.

Recomandat publicului cu vârstă peste 14 ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top