Marți, 3 Decembrie 2019, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava va avea loc evenimentul intitulat Deschide ochii! Deschide inima!, ediția a XIV-a.

Deschide ochii! Deschide inima!

La eveniment vor participa copii și persoane adulte cu dizabilități din cadrul centrelor de plasament, din cadrul centrelor de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică, din structura DGASPC Suceava dar și din cadrul centrelor private precum și de la Spitalul de Psihiatrie Siret.

Va avea loc un spectacol în care vedetele vor fi, în principal, persoane cu dizabilități și va fi organizată o expoziție care va conține produse realizate de beneficiarii serviciilor sociale.

3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, are ca obiectiv promovarea înțelegerii de către opinia publică, a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilitati și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *