DHL devine partener logistic în cadrul comunității Rugby Club Gura Humorului

În luna martie, echipa Rugby Club Gura Humorului a lansat un program de loialitate, adresat tuturor persoanelor fizice care își doresc să susțină echipa.

Comunitatea RCGH oferă recompense și oferte personalizate, cu acces la discounturi și beneficii din partea partenerilor clubului tuturor celor ce se înscriu în cadrul programului de loialitate cu o donație anuală între 240 și 1.500 de lei.

DHL devine partener logistic în cadrul comunității Rugby Club Gura Humorului

La nivel global, DHL este partener logistic oficial al Rugby World Cup, Formula 1, Formula E, dar si al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United. La nivel național, DHL Express este un susţinător tradiţional al sportului – cele mai bune exemple find Maratonul DHL Ștafeta Carpaților (zece ediții), partener logistic oficial al Federației Române de Fotbal și al Comitetului Olimpic Roman pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020 sau partener logistic al Comitetului Paralimpic Roman.

La nivel local, DHL Express România este un puternic susținător al proiectelor rugbystice dezvoltate la Gura Humorului. Compania este unul din sponsorii importanți ai programului de educație non-formală Rugby pentru toți, program implementat de Fundația Te Aud România din septembrie 2017. Din 2018, aceasta a devenit și unul din sponsorii principali ai echipei Rugby Club Gura Humorului. Așadar, compania de curierat expres va oferi sprijinul necesar pentru livrarea cardurilor de loialitate către susținătorii individuali ai rugby-ului humorean.

Pentru noi, cei de la Gura Humorului, DHL Express România reprezintă mult mai mult decât o companie națională. Ei sunt printre promotorii lucrurilor minunate care se întamplă în rugby-ul humorean, ne-au devenit prieteni apropiați și le suntem profund recunoscători pentru sprijin, susținere și angajament. În această săptămână, toate cardurile de loialitate vor pleca către deținători cu sprijinul firmei de curierat, a declarat Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top