În perioada 15 Septembrie 2017 – 10 Octombrie 2017, Muzeul de Istorie din Suceava te invită să vizitezi expoziția atelierelor Din secretele maeștrilor – lumină și culoare.

Din secretele maeștrilor - lumină și culoare

Atelierele organizate sunt un mijloc de promovare în rândul publicului de vârstă şcolară a artiştilor plastici G. Lowendhal, I. Irimescu, D. Gavrilean şi a altor artişti plastici suceveni, precum şi a lucrărilor lor aflate în colecţiile Muzeului Bucovinei. De asemenea, muzeul oferă copiilor posibilitatea de a experimenta noi tehnici şi materiale de lucru, venind în completarea ariei curriculare Educaţie plastică din cadrul programei şcolare.

Lucrările realizate de micii artişti, în cadrul celor patru ateliere, au fost jurizate de o comisie formată din Camelia Rusu Sadovei, Iulian Asimionesei şi Susana Cosovan. Numărul mare de lucrări şi calitatea lor a făcut dificilă departajarea, câştigătorii fiind cei talentaţi, dăruiţi şi perseverenţi.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 15 Septembrie 2017, începând cu ora 17:00, la Muzeul de Istorie, prilej cu care vor fi acordate premii, menţiuni şi diplome de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *