În perioada 12-14 Iunie 2020, în Cetatea de Scaun a Sucevei și la Muzeul Satului Bucovinean începând cu ora 13:00 va avea loc evenimentul intitulat Dor de viață, dor de cântec.

Muzeul Național al Bucovinei Continuă seria de mini-spectacole din cadrul proiectului Dor de viață, dor de cântec

Proiectul început weekendul trecut, se va derula la fiecare sfârșit de săptămână din lunile iunie și iulie.

În Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului Ciprian Porumbescu vor încânta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert.

La Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice susținute de interpreții: Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița.

Cele două instituții au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *