Dorna Art

În perioada 28-30 Iulie 2017, la Vatra Dornei va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului intitulat Dorna Art.

Dorna Art

Scopul evenimentului este reactivarea municipiului Vatra Dornei din punct de vedere social și recreațional, prin manifestațiile cultural-artistice ce vor avea loc în spațiul vilei Cembra și grădina din spatele Cazinoului, precum și valorificarea grădinii Cazinoului, prin ușoare intervenții arhitecturale cu caracter semi-permanent.

Obiectivele festivalului Dorna Art sunt orientate către crearea și dezvoltarea unor platforme culturale, sportive și educaționale pentru tineri pasionați de artă, sport și voluntariat, precum și atragerea de proiecte culturale în Vatra Dornei, care să ajute la dezvoltarea comunității.

Activitățile din cadrul festivalului sunt dedicate tuturor participanților și urmăresc aceeași linie educațională și recreativă. Oricine se poate înscrie la workshop-urile noastre, la atelierele de pictură pe ceramică (susținute de Caolin – târgul internațional de ceramică) și pânză (susținute de pictorul David Croitor), teatru senzorial-labirint (organizat de Centrul de Resurse pentru Comunitate), atelier de educație juridică (cu Cristian Danileț), workshop cu Beard Brothers sau la concursuri sportive pentru copii.

Nu vor lipsi nici proiecțiile de scurt-metraje, documentare (Planeta Petrila) sau concertele susținute de artiștii selectați în cadrul concursului Arată-te la Dorna Art, precum și momentele oferite de alte nume cunoscute din lumea muzicii (Eyedrops, Petra Acker, Sonic Distillery, Blue Velvet, Dani & Friends, Ana Munteanu Trio și BCVSN).

Festivalul Dorna Art este organizat de Asociația Redescoperă Vatra Dornei, cu sprijinul Primăriei Municipiului Vatra Dornei.

Participarea la toate activitățile este gratuită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top