Dosar penal la regimul rutier întocmit de polițiști

În data de 18 Noiembrie 2022, în jurul orei 12:55, o femeie în vârstă de 41 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se deplasa la volanul autoturismului pe strada Calea Cernăuți, în orașul Vicovu de Sus, moment în care a fost acroșată de către un alt autoturism care a încercat să își continue deplasarea pe strada Mihai Miteazul, însă din cauza avariilor șoferul implicat a abandonat autoturismul fugind pe jos.

Din primele informații culese de către organele de poliție au rezultat indicii că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus.

La scurt timp după continuarea activităților de identificare a soferului, membrii familiei acestuia au apelat SNUAU 112, solicitând intervenția ambulanței pentru minorul de 17 ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative, la Spitalul Municipal Rădăuți fiindu-le recoltate câte o probă de sânge.

În cauză se continuă cercetările cu privire la infracţiunile de „părăsirea locului accidentului” faptă prev. și ped. de art. 338 alin. (1) din Codul penal, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335 alin. (1) din Codul penal, „furt în scop de folosință” faptă prev. și ped. de art. 230 alin. (1) din Codul penal, „vătămare corporală din culpă” faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (2) din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) și (2) și art. 113 alin. (3) din Codul penal de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top