Miercuri, 18 Octombrie 2017, începând cu ora 18:00, la Casa Prieteniei din Suceava va avea loc evenimentul intitulat După-amiezile francofone.

Francofilii și francofonii suceveni vor avea oportunitatea să participe la serile culturale organizate în cadrul proiectului Francofonia în comunitate susținut de către Agenția Universitară a Francofoniei.

Această premieră în România reunește manifestările Biroului Francez și ale Centrului de Reușită Universitară de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, într-o colaborare pe termen lung, în vederea încurajării participării publicului sucevean la activități francofone prezentate de elevii, studenții și profesorii francofoni din județul Suceava.

În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul intitulat Qu’est-ce qu’on a fait au bon Dieu?, o comedie savuroasă despre viața de familie, exercițiul toleranței față de alte naționalități și mariajul interetnic. Filmul a fost lansat în 2014 și a reprezentat un mare succes de public, fiind bine primit și de critica de specialitate. El a ramas în fruntea box-office- ului francez patru săptămâni consecutive și a fost considerat cel mai mare succes al anului.

Acces gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *