Joi, 7 Februarie 2019, începând cu ora 18:00, la Mandachi Hotel & SPA din Suceava va avea loc workshop-ul intitulat Echipe de înaltă performanță susținut de Cristina Onofrei.

În prezent firmele se confruntă cu o criză de personal. De aceea e foarte important să ştii ce să faci pentru a-ţi motiva şi păstra personalul de care dispui.

Cristina Onofrei, regional manager LIM România, te invită la un training despre importanţa şi valoarea unei echipe performante cu leadership împărtăşit

Ce vei obţine participând:

  • vei afla despre cele 10 principii ale învăţării care stau la baza metodei unice ARL (Action Reflection Learning – Acţiune Reflecție Învățare;
  • metoda de dezvoltare în cadrul echipei a unei culturi de leadership împărtășit;
  • instrument pentru creşterea nivelul de performanță al echipei în cinci dimensiuni;
  • crearea unui plan pentru creşterea nivelului de angajament în cadrul organizației.

Cine este Cristina Onofrei? Trainer certificat şi Coach de profesie, a intrat în lumea antreprenoriatului în 2006 când a preluat o afacere de familie. În 2013 a luat prima dată contact cu conceptul ARLⓇ şi LIM România. Deşi are o experienţă bogată în educaţie şi învăţare fiind profesor până în 2006, întalnirea cu acest concept i-a schimbat paradigma despre modul în care învăţăm. În prezent este coordonator regional LIM România, este parte din echipa de facilitatori ai programelor marca Andy Szekey şi Vicepreşedinte pe educaţie al Clubului Toastmasters Suceava.

Valoarea obținută de către clienți este exprimată în rezultate reale și concrete, de la gradul ridicat de satsfacție al angajaților la un nivel ridicat de retenție al personalului, de la economii majore datorate unor proceduri inovatoare la transformarea culturii organizaționale.

Acces: 49 lei.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *