CNSLR-FRĂȚIA, filiala Suceava, a solicitat prefectului întrunirea Comisiei Județene de Dialog Social

8 January 2021By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

CNSLR-FRĂȚIA, filiala Suceava, a solicitat Prefectului județului Suceava întrunirea Comisiei Județene de Dialog Social în care să fie analizate nemulțumirile salariaților din sănătate și asistență socială ca urmare a apariției OUG numărul 226/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

Un nou set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava

14 December 2020By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Astăzi, 14 Decembrie 2020, a fost convocat în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, cu participarea în calitate de invitați a doctorului Claudiu Cusai, reprezentant centru dializă Fresenius-Nephrocare, și a asistentei-șef Geta Brașoveanu, reprezentant centru dializă B. Braun.

Noi măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava

9 December 2020By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Astăzi, 9 Decembrie 2020, a fost convocat în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi stabilirea unui set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 și ca urmare … Read More