Ansamblul Studențesc Arcanul USV

Să nu uităm… de Crăciun

Să nu uităm... de Crăciun

Miercuri, 15 Decembrie 2021, începând cu ora 19:00, la Auditoriumul Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul folcloric de obiceiuri de iarnă intitulat Să nu uităm… de Crăciun.

Să nu uităm… de Crăciun

Să nu uităm... de Crăciun

Luni, 9 Decembrie 2019, începând cu ora 19:00, la Auditorium Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul intitulat Să nu uităm… de Crăciun.

Colinde, colinde

Colinde, colinde

În perioada 14-15 Decembrie 2019, începând cu ora 16:00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul intitulat Colinde, colinde.

La Suceava în cetate

La Suceava în cetate

Duminică, 1 Decembrie 2019, începând cu ora 16:00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul intitulat La Suceava în cetate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Festivalul Slătiorii

Festivalul Slătiorii

Duminică, 20 Octombrie 2019, începând cu ora 13:00, la Râșca va avea loc Festivalul Slătiorii, ediția a VI-a.

Varietăți studențești

Varietăți studențești

Joi, 21 Martie 2019, începând cu ora 19:00, la Auditorium Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea evenimentul intitulat Varietăți studențești susținut de Ansamblul Studențesc Arcanul USV, Trupa Mini BDS (Bucovina Dance Studio) și Grupul Vocal Busuiocul.

Scroll to Top