Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Corala Te Deum Laudamus

Corala Te Deum Laudamus

În perioada 12-14 Mai 2023, Corala Te Deum Laudamus din București va susține în județul Suceava trei concerte de muzică corală ortodoxă.

Marșul ProViață

Marșul ProViață

Duminică, 26 martie 2023, începând cu ora 12:00, în municipiul Suceava va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Marșului ProViață.

Petru Paul Torac – Tezaur huțul

Petru Paul Torac - Tezaur huțul

Marți, 14 martie 2023, începând cu ora 12:00, la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților va avea loc lansarea albumului Tezaur huțul al etnologului Petru Paul Torac.

Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur (fotoreportaj)

Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur (fotoreportaj)

Vineri, 6 Ianuarie 2023, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava a avut loc Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, împreună cu părinții și diaconii slujitori ai Catedralei Arhiepiscopale din Suceava.

Un Crăciun pentru fiecare

Un Crăciun pentru fiecare

Joi, 8 Decembrie 2022, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc concertul caritabil de colinde și folclor Un Crăciun pentru fiecare organizat de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Dan Puric

Dan Puric

Vineri, 16 Septembrie 2022, începând cu ora 13:00, la Casa Municipală de Cultură din Rădăuţi va avea loc o conferință susținută de Dan Puric.

Dar de Înviere

Dar de Înviere

Luni, 25 Aprilie 2022, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc concertul caritabil intitulat Dar de Înviere, ediția a II-a.

Scroll to Top