Colegiul Național de Informatică Spiru Haret (Suceava)

Le français, c’est facile!

Miercuri, 3 Aprilie 2019, începând cu ora 17:00, la Casa Prieteniei din Suceava, Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava (USV) continuă cursul de limbă franceză pentru copii intitulat Le français, c’est facile! susținut de Mariana Șovea și Maxence Caron.

Le français, c’est facile!

Miercuri, 13 Martie 2019, începând cu ora 17:00, la Casa Prieteniei din Suceava, Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava (USV) continuă cursul de limbă franceză pentru copii intitulat Le français, c’est facile! susținut de Mariana Șovea și Maxence Caron.

Crăciunul este pentru toți

Crăciunul este pentru toți

Miercuri, 12 Decembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul caritabil intitulat Crăciunul este pentru toți organizat de Colegiul Național de Informatică Spiru Haret (Suceava).

La francophonie aux yeux des ados

La francophonie aux yeux des ados

Miercuri, 28 Martie 2018, începând cu ora 17:00, la Casa Prieteniei din Suceava va avea loc evenimentul intitulat La francophonie aux yeux des ados.

Primăvara Poeților

Primăvara Poeților

În perioada 5-21 Martie 2018, la Suceava va avea loc festivalul internațional intitulat Primăvara Poeților, ediția a XIV-a.

Scroll to Top