Comuna Stulpicani

Dosare penale la regimul rutier

În data de 6 Mai 2022, orele 15:50, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acționa pe linia prevenirii și combaterii accidentelor rutiere pe linia depistării în trafic a conducătorilor auto ce încalcă regimul legal de viteză pe DJ 177 A din orașul Frasin a oprit un autoturism care se deplasa pe direcția Stulpicani către Gura Humorului cu viteza de 81 kilometri / oră.

Incendiu în localitatea Gemenea

Incendiu în localitatea Gemenea

Duminică, 10 Aprilie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Stulpicani și Ostra au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Gemenea, comuna Stulpicani.

Incendiu în localitatea Gemenea

Astăzi, 22 Decembrie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Gemenea.

Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava și WWF România au testat în teren recomandările de bune practici legate de lemnul mort

WWF România, în parteneriat cu Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Institutul Ucrainean de Cercetare în Silvicultură P. S. Pasternak – UkrRIMF și cu organizația Ecosphera din Ucraina, implementează proiectul Promovarea lemnului mort pentru creșterea rezilienței pădurilor în zona transfrontalieră România-Ucraina – RESFOR.

Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară și Enel Energie sprijină accesul la educație a peste două sute de copii din medii sărace

Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară și Enel Energie sprijină accesul la educație a peste două sute de copii din medii sărace

Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC), în colaborare cu Enel Energie, a demarat în perioada 2020-2021 două proiecte la nivelul județului Suceava pentru a facilita accesul la educație pentru copiii care trăiesc în comunități marginalizate, afectate de sărăcie, în sistemul maternal de protecție sau pentru copii cu dizabilități.

Incendiu în satul Doroteia din comuna Stulpicani

Incendiu în satul Doroteia din comuna Stulpicani

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit miercuri, 5 August 2020 cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Doroteia, comuna Stulpicani.

Fenomene meteo periculoase în județul Suceava

În urma avertizărilor de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei.

10 pentru folclor (2019)

10 pentru folclor (2019)

În perioada 11-15 Februarie 2019, în județul Suceava va avea loc evenimentul intitulat 10 pentru folclor.

Scroll to Top