Detașamentul de Pompieri Fălticeni

Incendiu în localitatea Râșca

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca și Bogdănești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Râșca.

Incendiu în localitatea Țarna Mare

Incendiu în localitatea Țarna Mare

Sâmbătă, 1 Ianuarie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere și două ambulanțe (SMURD și SAJ) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Țarna Mare, componentă a municipiului Fălticeni.

Incendiu în localitatea Băișești

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Băișești.

Incendiu în localitatea Drăgușeni

Incendiu în localitatea Drăgușeni

Vineri, 10 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Drăgușeni.

Incendiu în localitatea Merești

Incendiu în localitatea Merești

Joi, 9 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești.

Incendiu în localitatea Jahalia

Incendiu în localitatea Jahalia

Joi, 9 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Jahalia din comuna Râșca.

Scroll to Top