Detașamentul de Pompieri Suceava

Incendiu în localitatea Bosanci

Incendiu în localitatea Bosanci

Sâmbătă, 1 Ianuarie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bosanci.

Incendiu în municipiul Suceava

Duminică, 19 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă din cadrul Patinoarului Suceava.

Incendiu în localitatea Corocăiești

Sâmbătă, 18 Decembrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni și Verești au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Corocăiești.

Incendiu în localitatea Ilișești

Incendiu în localitatea Ilișești

Duminică, 24 Octombrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava și ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Ilișești, Bălăceana, Ciprian Porumbescu și Cornu Luncii, au intervenit cu nouă autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ilișești.

Incendiu la o gospodărie în localitatea Bălăceana

Incendiu la o gospodărie în localitatea Bălăceana

Vineri, 22 Octombrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălăceana.

Incendiu în localitatea Bălăceana

Incendiu în localitatea Bălăceana

Miercuri, 20 Octombrie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălăceana.

Scroll to Top