Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava are disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava faptul că sunt disponibile următoarele cantități..

Direcția Silvică Suceava are disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

Direcția Silvică Suceava are disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava, în data de 24 August 2023 faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

Ocoalele silvice care au disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava în data de 5 Iulie 2023 faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

Ocoalele silvice care au disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava, în data de 25 Mai 2023, faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

Alte trei ocoale silvice din județul Suceava au disponibile lemne pentru foc necesar încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava în data de 17 Mai 2023 faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

Trei ocoale silvice din județul Suceava au disponibile lemne pentru foc necesar încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava în data de 11 Mai 2023 faptul că sunt disponibile următoarele cantități. Ocolul Silvic Pojorâta (volum disponibil până la data de 20 Mai 2023) 100 metri cubi rășinoase, lemn de foc, la prețul de 150 lei / metrul cub (cu TVA) Ocolul Silvic Frasin (volume disponibile până la data de 20 Mai 2023) 1357 metri cubi rășinoase, lemn de lucru la capătul gros mai mic de 24cm, la prețul de 260 …

Trei ocoale silvice din județul Suceava au disponibile lemne pentru foc necesar încălzirii locuințelor Vezi mai multe informații »

Ocolul Silvic Râșca are disponibile lemne pentru foc necesare încălzirii locuințelor

În vederea informării cu celeritate a populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, Direcția Silvică Suceava a comunicat Instituției Prefectului – Județul Suceava, în data de 4 Mai 2023 faptul că sunt disponibile următoarele cantități.

O nouă ședință a Colegiului Prefectural de la nivelul județului Suceava

Joi, 23 Martie 2023, la Sala Unirii din cadrul Palatului Administrativ s-au desfășurat lucrările Colegiului Prefectural, pe ordinea de zi fiind cuprinse următoarele subiecte:

Scroll to Top