Elena Brândușa Steiciuc

Prima ediție a evenimentului „Cafeneaua științei”, o seară în care publicul sucevean a discutat cu cercetători de succes

Prima ediție a evenimentului „Cafeneaua științei”, o seară în care publicul sucevean a discutat cu cercetători de succes

Prima ediție a evenimentului Cafeneaua științei, organizată prin proiectul PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! de către Centrul de orientare, asociere și consiliere în cariera de cercetător pentru Regiunea de dezvoltare Nord-Est a României al Universității Ștefan cel Mare din Suceava (COACH USV), a reunit, în spațiul librăriei Alexandria de pe strada Universității, profesioniști din mediul academic și mediul privat.

Natalia Onofrei - În numele tatălui

Natalia Onofrei – În numele tatălui

Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023, începând cu ora 16:00, la Muzeul de Istorie din Suceava va avea loc lansarea volumului În numele tatălui de Natalia Onofrei.

Bucătăria Hoinară se gătește de plecare

Bucătăria Hoinară se gătește de plecare

Vvineri, 3 Martie 2023, începând cu ora 18:00, la Auditoriumul Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc lansarea albumului Bucătăria Hoinară se gătește de plecare realizat de Răzvan Voiculescu.

Lansări de carte

Lansări de carte

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, începând cu ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava se vor lansa mai multe cărți.

Bucovina literară - 80

Bucovina literară – 80

Joi, 15 Decembrie 2022, începând cu ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava va avea loc evenimentul initulat Bucovina literară – 80.

Anca Mizumschi - Cei care cumpără stele

Anca Mizumschi – Cei care cumpără stele

Miercuri, 2 Noiembrie 2022, începând cu ora 14:00, la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava va avea loc lansarea romanului Cei care cumpără stele (București, Editura Trei, 2022) de Anca Mizumschi.

Constantin Severin – Iubita lui Sabato

Luni, 19 Septembrie 2022, începând cu ora 12:00, la Centrul Cultural Berchișești va avea loc lasarea cărții Iubita lui Sabato semnată de Constantin Severin.

Salonul Literaturii Române din Bucovina

Salonul Literaturii Române din Bucovina

Joi, 9 Iunie 2022, începând cu ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava va avea loc Salonul Literaturii Române din Bucovina, ediția a XVII-a.

Constantin Severin - Viețile pictorilor

Constantin Severin – Viețile pictorilor

Vineri, 29 Aprilie 2022, începând cu ora 11:30, la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava va avea loc lansarea cărții intitulată Viețile pictorilor de Constantin Severin.

Scroll to Top