Gărda de Intervenție Gura Humorului

Incendiu în localitatea Gemenea

Astăzi, 22 Decembrie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Gemenea.

Incendiu în localitatea Mănăstirea Humorului

Incendiu în localitatea Mănăstirea Humorului

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021, militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la clădirea primăriei din localitatea Mănăstirea Humorului.

Incendiu în localitatea Cacica

Incendiu în localitatea Cacica

Luni, 29 Noiembrie 2021, militarii Gărzii de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cacica, Arbore și Botoșana, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cacica.

Incendiu la un depozit de furaje din orașului Frasin

Incendiu la un depozit de furaje din orașului Frasin

Duminică, 21 Noiembrie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru lichidarea și localizarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din orașului Frasin.

Scroll to Top