Garda de Intervenție Vicovu de Sus

Incendiu în localitatea Bilca

Incendiu în localitatea Bilca

Luni, 21 Martie 2022, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți împreună cu lucrători ai SVSU Bilca, Frătăuții Noi și Gălănești au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bilca.

Incendiu la o gospodărie din localitatea Voitinel

Incendiu la o gospodărie din localitatea Voitinel

Astăzi, 13 Februarie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel și Gălănești au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Voitinel.

Incendiu în localitatea Brodina de Jos

Incendiu în localitatea Brodina de Jos

Sâmbătă, 12 Februarie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Brodina de Jos.

Incendiu în localitatea Voitinel

Marți, 1 Februarie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel, au intervenit cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Voitinel.

Incendiu în comuna Voitinel

Astăzi, 22 Decembrie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Voitinel, Bilca și Gălănești, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la cantonul silvic din localitatea Voitinel.

Accident rutier pe raza comunei Ulma

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma unui eveniment rutier, produs pe raza localității Ulma, DJ 209G.

Incendiu în comuna Voitinel

Incendiu în comuna Voitinel

Astăzi, 2 Aprilie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Voitinel, Gălănești și Bilca, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Voitinel.

Scroll to Top