Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava

Incendiu în localitatea Dragoșa

Incendiu în localitatea Dragoșa

Astăzi, 28 Septembrie 2022, pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frumosu și Vatra Moldoviței, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Dragoșa, comuna Frumosu.

Incendiu în localitatea Pleșa

Luni, 26 Septembrie 2022, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Pleșa, comuna Mănăstirea Humorului.

Incendiu în localitatea Climăuți

Incendiu în localitatea Climăuți

Duminică, 25 Septembrie 2022, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mușenița, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Climăuți.

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Duminică, 25 Septembrie 2022, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Voitinel și Gălănești, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Incendiu în localitatea Corni

Duminică, 25 Septembrie 2022, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe raza localității Corni, orașul Liteni.

Incendiu în municipiul Suceava

Duminică, 25 Septembrie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Suceava, în cartierul Burdujeni.

Incendiu în localitatea Șcheia

Incendiu în localitatea Șcheia

Astăzi, 20 Septembrie 2022, militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Rădăuți, împreună cu cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, au intervenit cu șase autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei săli de evenimente din comuna Șcheia.

Scroll to Top