Inspectoratul Școlar Judetean (ISJ) Suceava

O nouă ședință a Colegiului Prefectural de la nivelul județului Suceava

O nouă ședință a Colegiului Prefectural de la nivelul județului Suceava

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu a prezidat astăzi, 31 August 2021, şedinţa Colegiului Prefectural, convocată prin Ordinul Prefectului numărul 335 din 9 August 2021 și desfășurată în sistem online, la care au participat conducătorii instituțiilor publice membre ale Colegiului Prefectural Suceava.

Asociația Institutul Bucovina a participat la ultimele mobilități din cadrul proiectului Erasmus+ SMILES

Asociația Institutul Bucovina a participat la ultimele mobilități din cadrul proiectului Erasmus+ SMILES

O delegație a Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, alcătuită din Silviu Petrariu, formator proiecte Erasmus+ în cadrul organizației și maestrul caricaturist Mihai Pânzaru Pim, însoțită de Lucian Dumitriu – inspector școlar pentru problemele rromilor în cadrul Inspectoratului Școlar Suceava, a participat în perioada 6-8 Iulie 2021 la un schimb de experiență în localitatea Patras …

Asociația Institutul Bucovina a participat la ultimele mobilități din cadrul proiectului Erasmus+ SMILES Vezi mai multe informații »

Au început înscrierile pentru concursul județean de creație literară “Serbarea națională de la Putna – 150 (1871-2021)”

Au început înscrierile pentru concursul județean de creație literară "Serbarea națională de la Putna - 150 (1871-2021)"

Concursul județean de creație literară Serbarea Națională de la Putna – 150 (1871-2021) este o competiție organizată de Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava, în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovineni și Inspectoratul Școlar Județean, sub egida Consiliului Județean Suceava, pentru elevii claselor V-VIII și IX-XII din județul Suceava.

Promovarea sănătății mintale în școală

Vineri, 28 Mai 2021, Facultatea de Științe ale Educației din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, organizează conferința intitulată Promovarea sănătății mintale în școală.

Primăvara Inovării Limbii Franceze (PIF)

Primăvara Inovării Limbii Franceze (PIF)

În perioada 10-15 Mai 2021, va avea loc ediția a patra a stagiului de formare destinat profesorilor de limba franceză Primăvara Inovării Limbii Franceze (Printemps de l’Innovation du Français) (PIF).

Scroll to Top