Avansări în grad la expirarea stagiului minim

8 August 2018By ArTiStulȘtiri

Miercuri, 1 August 2018, la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi la sediile subunităţilor de jandarmi din localităţile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni şi Rădăuţi s-au desfăşurat ceremoniale militare şi religioase organizate cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a unui număr de 31 de lucrători ai unităţii, care au îndeplinit … Read More

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere generate de indisciplina pietonală

31 July 2018By ArTiStulȘtiri

Indisciplina pietonală şi neacordarea de prioritate pentru pietoni reprezintă a doua cauză generatoare de accidente rutiere grave la nivelul judeţului Suceava. Aproape zilnic se înregistrează evenimente rutiere cu implicarea pietonilor. În perioada 23-28 Iulie 2018, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat acţiuni de informare şi responsabilizare a pietonilor cu privire la … Read More

Muzritm

17 July 2018By ArTiStulEvenimente

În perioada 23-25 Iulie 2018, în Parcul Municipal din Vatra Dornei va avea loc festivalul național de interpretare vocal-instrumentală a muzicii ușoare pentru copii intitulat Muzritm.

Dorna, plai de joc și cântec

17 July 2018By ArTiStulEvenimente

În perioada 18-20 Iulie 2018, în Parcul Municipal din Vatra Dornei va avea loc festivalul internațional al ansamblurilor folclorice ale copiilor și tinerilor intitulat Dorna, plai de joc și cântec, ediția a XI-a, in memoriam Gavril Moroșan.

Dorna Xtrem

16 July 2018By ArTiStulEvenimente

În perioada 20-21 Iulie 2018, la Vatra Dornei va avea loc competiția de downhill intitulată Dorna Xtrem, ediția a XII-a.