Munții Carpați

Proiectul „Ecoturism și educație ecologică în Parcul Național Călimani” a fost încheiat cu succes

Proiectul "Ecoturism și educație ecologică în Parcul Național Călimani" a fost încheiat cu succes

Asociația pentru Conservarea Vieții Sălbatice și Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Administrația Parcului Național Călimani RA, au implementat în această vară proiectul: Ecoturism și educație ecologică în Parcul Național Călimani. Acest proiect face parte din cadrul programului Spații Verzi, finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat.

Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava și WWF România au testat în teren recomandările de bune practici legate de lemnul mort

WWF România, în parteneriat cu Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Institutul Ucrainean de Cercetare în Silvicultură P. S. Pasternak – UkrRIMF și cu organizația Ecosphera din Ucraina, implementează proiectul Promovarea lemnului mort pentru creșterea rezilienței pădurilor în zona transfrontalieră România-Ucraina – RESFOR.

Bucovina Ultra Rocks (2021)

Bucovina Ultra Rocks (2021)

În perioada 30-31 Iulie 2021, la Câmpulung Moldovenesc va avea loc concursul de alergare montană intitulat Bucovina Ultra Rocks.

Bucovina Ultra Rocks

Bucovina Ultra Rocks

Sâmbătă, 8 August 2020, începând cu ora 00:00, la Câmpulung Moldovenesc va avea loc concursul de alergare montană intitulat Bucovina Ultra Rocks.

Scroll to Top