Munții Rarău

Sărbătoarea Muntelui (2023)

Sărbătoarea Muntelui (2023)

Duminică, 27 August 2023, începând cu ora 12:30, în zona Munceii Rarăului va avea loc evenimentul intitulat Sărbătoarea Muntelui.

Descoperă Nord-Est - infotrip în județul Suceava (fotoreportaj)

Descoperă Nord-Est – infotrip în județul Suceava (fotoreportaj)

Vineri, 23 Septembrie 2022, a avut loc un infotrip în județul Suceava organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est în cadrul evenimentului Descoperă Nord-Est, ediția a VII-a.

Sărbătoarea Muntelui (2022)

Sărbătoarea Muntelui (2022)

Luni, 15 August 2022, începând cu ora 12:30, în zona Munceii Rarăului va avea loc evenimentul intitulat Sărbătoarea Muntelui.

Conducători auto care staționau cu mașina pe pajiște, sancționați de către jandarmi

Duminică, 21 Noiembrie 2021, pe timpul executării unei misiuni de patrulare în zona Rarău, jandarmii montani din Municipiul Câmpulung Moldovenesc au observat patru autoturisme care staționau pe o pajiște alpină din apropierea Vârfului Rarău.

Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava și WWF România au testat în teren recomandările de bune practici legate de lemnul mort

WWF România, în parteneriat cu Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Institutul Ucrainean de Cercetare în Silvicultură P. S. Pasternak – UkrRIMF și cu organizația Ecosphera din Ucraina, implementează proiectul Promovarea lemnului mort pentru creșterea rezilienței pădurilor în zona transfrontalieră România-Ucraina – RESFOR.

Scroll to Top