Incendiu în orașul Frasin

10 April 2021By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Vineri, 9 Aprilie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Frasin.

Incendiu în localitatea Frasin

9 April 2021By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Joi, 8 Aprilie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din orașul Frasin.

Incendiu în localitatea Bucșoaia

12 March 2021By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Vineri, 12 Martie 2021, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la casă de locuit, din localitatea Bucșoaia, orașul Frasin.

Un nou set de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava

29 January 2021By ArTiStulȘtiri din județul Suceava

Astăzi, 29 Ianuarie 2021, a avut loc ședința extraordinară, în sistem on-line, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi stabilirea unui set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 … Read More